Hotel Kakolan verkkosivustoa ohjaa asiakaskokemus

Hotel Kakolan verkkosivuston suunnittelun lähtökohtana on asiakaskokemus ja Hansdotterin suunnittelema rohkea brändi. Sivuston halutaan viestivän hotellin persoonallista konseptia ja pientä hulluuttakin, mutta myös palvelun korkeaa tasoa ja asioinnin helppoutta.

Verkkosivuston suunnitteluvaiheessa benchmarkattiin hotellien ja loma- ja tapahtumapalveluiden sivustoja globaalisti ja niistä haettiin parhaita sekä vakiintuneita käytäntöjä. Hotel Kakolan sivustolla onkin tuttuja toimintoja, joita asiakkaat osaavat jo käyttää, mutta niiden lisäksi käyttökokemukseen on haluttu tuoda omaa väriä. Verkkosivusto tulee täydentymään kattavaksi palveluksi syksyyn mennessä ja miellyttävä kokemus jatkuu check-inissä ja hotellin lisäpalveluiden tilaamisessa vierailun aikana. Sivusto toistaa hotellin brändiä tarkasti, ja viimeistely on viety yksityiskohtiin asti. Uutta on myös se, että sivuston pääkuvissa ei ole hotellihuoneita vaan vapautuneita asiakkaita.

Uutta on myös se, että sivuston pääkuvissa ei ole hotellihuoneita vaan vapautuneita asiakkaita.

Sivuston ensimmäisen vaiheen kehitys jatkuu syksyyn asti ja integraatiot varausjärjestelmiin ovat listalla seuraavaksi. Sisällön osalta sivusto tulee täydentymään esimerkiksi kokous- ja juhlapalveluilla, ravintoloiden sivuilla sekä koko mäen toimintojen esittelyillä. Käyttöliittymäsuunnittelusta vastaa aina yhtä taitava Jarkko Waari Industry 62:sta ja tekninen toteutus on uuden luottokumppanimme Wysiwygin ja Jani Alhan käsialaa.

Käy tutustumassa upeaan hotelliin: hotelkakola.fi

Hotel Kakola lyhyesti

  • vuonna 2020 aukeavaan hotelliin tulee 148 huonetta, à la carte -ravintola ja viinibaari
  • Kakolaan avautuu spa ja hyvinvointipalvelut aikuiseen makuun
  • hotellissa on monipuoliset kokous- ja tapahtumatilat häistä yritystapahtumiin
  • alueella on oma kirkko
  • hotelliin tulee suojainen kesäterassi
  • mäelle toimii jo nyt suosittu ravintola Kakolanruusu, leipomo, kahvipaahtimo, panimo ja myymälä
  • Kakolaan pääsee kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla ja funikulaarilla
  • autoilijoille on hyvät paikoitustilat
  • 21 hehtaarin suuruisessa Kakolan kaupunginosassa on kaksi puistoa: Eerikinrinne ja Malminpuisto

Rakasta
1
Ladataan...
Jaa