Uskalla nähdä toisin

Elämä ei ole suora viiva. Onneksi ei. Pulssi tekee elämästä elämisen arvoisen, vaikka käyrän pohjalla olo on joskus tuskainen. Matkallamme on muuttuvia tekijöitä, joista selviytyminen on monesti kiinni vain itsestä.

On asioita, joihin ei voi vaikuttaa. Sellaisia ovat esimerkiksi sää tai vanheneminen. Kun ei voi vaikuttaa, ei kannata myöskään voivotella. Sateella kannattaa laittaa päähän sydvesti ja jalkaan saappaat. Silmäkulman rypyt voi nähdä naurusta syntyneinä. Asenne ratkaisee.

Oma hyvinvointi on useimmiten omissa käsissä.

On asioita, joihin voi vaikuttaa. Vaikka työelämän aktiivivuosina päivät pitenevät molemmista päistä, aikaa pitää varata myös itselle. Oma hyvinvointi on useimmiten omissa käsissä. Päivän viimeisen puhelinpalaverin voi pitää vaikka kävelylenkillä. Aktiivisuus ratkaisee.

On asioita, joihin ei voi varautua. Kohtaamamme pandemia on juuri sellainen. Sen tuomiin haasteisiin vihamielisesti ja negatiivisesti suhtautumalla tekee haittaa eniten itselleen. Kun haluaa, uhkien keskeltäkin voi löytää mahdollisuuksia. Se vaati aktiivisuutta, asennetta ja kumppaneita.

Elämme nyt arkea, jossa vanhat säännöt eivät ole voimassa.

Elämme nyt arkea, jossa vanhat säännöt eivät ole voimassa. Pitää osata soveltaa. Pitää osata ja uskaltaa nähdä toisin. Pitää uskaltaa innostua, vaikka yleinen ilmapiiri ei sitä ruokkisi. Pimeydessäkin on aina jossakin kipinä, jonka joku näkee sen ensimmäisenä. Se on sinun kipinäsi.

Rakasta
1
Loading...
Jaa