Hansdotterin työharjoittelija Christian Riutta

Työharjoittelu on antanut enemmän kuin ymmärsin toivoa

Olen Christian Riutta, Vammalasta lähtenyt ja Tampereen kautta Turkuun eksynyt mainosalan opiskelija.  Aloitin harjoitteluni Hansdotterilla elokuussa ja toiveenani oli nähdä mainosalan työskentelyä läheltä. Ajattelin sen tarkoittavan tiimityötä, tarjousten tekemistä ynnä muuta, mitä jo koulussa olemme teoriassa käyneet läpi.

Olen oppinut hahmottamaan kokonaisuuksia, ymmärtämään eri toimialoja ja asiakkuuksia.

Harjoitteluaikani on kuitenkin antanut minulle jo paljon enemmän, kuin mitä edes ymmärsin toivoa. Olen oppinut hahmottamaan kokonaisuuksia, ymmärtämään eri toimialoja ja asiakkuuksia. Olen oppinut miten asiakkaita kannattaa lähestyä, mitä heille on fiksua tarjota ja miten heitä oikeasti kuunnellaan.

Hansdotterilla on omintakeinen tyyli suhtautua asiakkaisiinsa intohimolla. Täällä asiakkaan toiveiden, sekä tarpeiden ymmärtämiseen tehdään hyvin paljon töitä. Jo lyhyen harjoittelujaksoni aikana minulle on tullut selväksi, että jokainen Hansdotterilla tietää, miksi juuri hän on täällä töissä. Hansdotter on täynnä erilaisia ihmisiä, joista jokaisella on paikkansa ja se on tämän toimiston rikkaus.

Tämän kaiken ymmärtäminen on suurin oppi, jonka olen täällä saanut.

Tyytyväinen harjoittelija
Christian Riutta

Rakasta
4
Ladataan...
Jaa