TERO YLITALO | CREATIVE SUPPORT, PARTNER

Maalaisromantiikkaa naantalilaisittain

Tero on ekstrovertti persoona, joka ei todellakaan sulaudu tapettiin, mutta mukautuu erilaisiin tilanteisiin ja ympäristöihin kuin kameleontti.

”Kun vuosi sitten etsimme uutta kotia, kriteerit olivat moderni, korkeakiiltovalkoinen ja yksitasoinen. Tuli kolmikerroksinen, maalaisromanttinen ratkaisu. Se kertoo paljon minusta: olen avoin kaikelle. Joillakin ihmisillä on yksi linja, jota seurataan aina ja itsekin kuvittelin olevani sellainen, mutta innostunkin heti, kun löytyy joku erilainen näkökulma. Kun on avoin maailmalle, voi löytää itsensä mitä ihmeellisimmistä paikoista.

Olimme kaksi vuotta aikaisemmin ostaneet huonekalut edelliseen kotiin ja sitten tuli isän perintöhuonekalut. Sen kaiken sovittaminen yhteen oli aika haasteellista. Meille tuli kaksi tuttavarouvaa sisustamaan: laittamaan klassista Artekia, modernia ja talonpoikaistyyliä yhteen. Välillä on hyvä saada ulkopuolista näkemystä. Sitä samaa, mitä rouvat toivat meille, minäkin teen: annan ulkopuolisen näkemyksen suuremmasta kuvasta. Se on vahvuuteni – että pystyn näkemään suuremmalla sapluunalla. Detaljit eivät ehkä ole minun alaani.”

Vahvuuteni on pystyä näkemään kauempaa, asettua katsomaan asioita ulkopuolelta.

Vanhemmuuus

”Yksi kaveri sanoi kerran, että isyys pukee sinua. Minusta se oli todella kauniisti sanottu. Ennen omaa lasta en voinut kuvitellakaan kuinka hienoa vanhemmuus on. Lapsi on muuttanut lähes kaiken elämässäni. Meillä on #johtaja käytössä, ja hän on kyllä lunastanut lempinimensä, sitä ei ole aiheetta annettu. Hänellä on sellaiset elkeet ja ote tähän elämään, että välillä huvittaa ja välillä ärsyttää.

Usein omasta lapsesta puhutaan pelkkää hyvää, mutta meillä puhutaan kaikesta mitä tapahtuu – meillä ei todellakaan eletä mitään Instagram-elämää. Ehkä olisi tylsääkin, jos kaikki olisi vain ihanaa ja seesteistä. Maailman tylsintä on nykyajan bloggauskulttuuri, jossa kaikki on tiptop. Se on aikansa elänyttä. Aitouden pitää näkyä kaikessa, ja se pitää sisällään itseironiaa ja luvan nauraa itselleen. Se on paljon mielenkiintoisempaa kuin pelkkä kiiltokuva.”

Kohtalo

”Uskon kohtaloon. Kun tapahtuu jotain, vaikka ikävääkin, se voi johtaa johonkin ennalta-arvaamattomaan hyvään. Tapasin tulevan vaimoni kuusi vuotta sitten samana kesänä, jona äitini kuoli. Asuin sen kesän isän kanssa Naantalissa ja tapasin Mirkan Merisalissa. Isäni kuoli vuosi sitten. Melkein samaan aikaan, kun olen menettänyt vanhempani, minulle on tullut oma perhe – perhe on muuttanut muotoaan ja elämä menee eteenpäin.

Uskon kohtaloon. Kun tapahtuu jotain, vaikka ikävääkin, se voi johtaa johonkin ennalta-arvaamattomaan hyvään.

Ennen kun omat vanhempani kuolivat, en osannut ottaa osaa. Siinä oli ihan sama kuin lapsiasiassakin, että ennen omakohtaista kokemusta en ymmärtänyt sitä. Elämä opettaa. Sanotaan, että tunne ennen järkeä. Meillä töissä porukka on kokenut paljon ja osaamme tuntea kaiken. Se on tällaisen porukan vahvuus.”

Tulevaisuus

”Toivon, että tulevaisuudessa elämä menisi niin kuin tähänkin asti. Enää en haaveile, että pitäisi olla kalliit huvijahdit ja urheiluautot pihassa. Siitä ajatusmaailmasta olen tullut pois perheen myötä. Paljon tärkeämpää on, että on hyvä arki.

Tero löysi maalaisromanttisen puolensa Naantalista.

Töissä meillä on pyrkimys siihen, että ei olisi paskamaanantaita, vaan jokainen päivä olisi hyvää elämää. Kun ihmisistä pidetään hyvää huolta, he ovat iloisia ja sitoutuneita ja tekevät parempaa duunia, jolloin asiakkaat ovat tyytyväisiä ja tekevät parempaa tulosta. Se on lopulta hyvin yksinkertaista: hyvä ruokkii hyvää.”

Rakasta
1 vote, average: 1,00 out of 1 1
Loading...
Jaa