Kaisa Kalliokorpi

Hansdotterin asiakkuusjohto vahvistuu – tervetuloa Kaisa!

Tuorein vahvistuksemme on asiakkuusjohtaja Kaisa Kalliokorpi, joka rakastaa työssään innostumisen tunnetta ja uuden oppimista. 

Hansdotterin rivejä on saapunut vahvistamaan monipuolisissa markkinoinnin ja mainonnan alan tehtävissä työskennellyt asiakkuusjohtaja Kaisa Kalliokorpi. Aiempaa taustaa Kaisalla on kirjoittajana, projektipäällikkönä sekä markkinointitutkijana. Koulutukseltaan Kaisa on yhteiskuntatieteilijä.

– Kollegana haluan olla reilu, helposti lähestyttävä ja tietyllä tapaa suoraviivainen. Pyrin itse katsomaan isompaa kokonaisuutta, ja mahdollistaa suunnittelijoiden keskittymisen yksityiskohtiin.

Osa asiakkaistamme on jo päässyt tapaamaan Kaisan, joka on päässyt työssään välittömästi vauhtiin ja nopeasti tärkeäksi osaksi Hansdotterin yhteisöä. 

– Vastaanotto on ollut avoin ja yhteisöllinen. On tuntunut helpolta tulla mukaan. Odotan innolla, että pääsen tapaamaan laajalla skaalalla Hansdotterin asiakkaat ja tekemään yhdessä monipuolisia projekteja.

Työssään Kaisa kokee palkitsevuuden tunteita erityisesti kahdessa asiassa. Siitä kun asiat etenevät ja projektit kulkevat maaliin, ja toisaalta ihmisten välisissä kohtaamisissa ja ilossa.

– Se on erityisen mukava tunne, kun yhteinen sävel asiakkaan kanssa löytyy ja syntyy molemminpuolista innostusta ja riemua.

Kiinnostavaa on myös se, että jatkuvasti eteen tulee uusia asiakkaita, toimialoja tai toteutuksia. Omia tietojaan ja osaamistaan tulee päivittää jatkuvasti.

– Tässä ammatissa luodaan jatkuvasti uutta ja edessä on aina lisää opittavaa. Se tekee meidän työstämme haastavan mutta palkitsevan.

3 faktaa Kaisasta

  1. On innokas omakotitaloasuja ja puutarhuri puolen vuoden kokemuksella.
  2. Rakastaa Tori.fi:tä. Mitä Torista ei löydy, sitä ei tarvita.
  3. Tietää 5-vuotiaan poikansa ansiosta paljon dinosauruksista.
Rakasta
3
Ladataan...
Jaa