Eero Hallenberg on Hansdotterin uusi copywriter

Iloisia nimitysuutisia Hansdotterista: Eero Hallenberg on aloittanut Hansdotterissa mainonnan suunnittelijana. Eero on copyna tuore, mutta mainonta ja tarinankerronta ovat hänelle tuttua tavaraa jo aiemman työelämän puolelta.

Eero on työskennellyt yli 10 vuotta tv-kuvaajana, ja mikäli television on joskus avannut, on todennäköisesti nähnyt Eeron kuvaamaa materiaalia. Ansiolistalta löytyy nimittäin mm. The Voice of Finlandia, Putousta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa sekä jääkiekkoa.

– Kipinä suunnitteluun syttyi, kun työskentelin kuvaajana mainostoimistossa ja totesin, että kynnys mainosten kuvaamisesta niiden suunnittelun puolelle ei ole korkea. Löysin Turusta puolison ja aloitin kuvaustöiden ohella mainonnan suunnittelun opinnot Turun AMK:ssa, ja nyt ollaan tässä. 

Eero on kirjoittanut sekä käsikirjoituksia että proosaa, ja tietotaito mainoskuvaamisen puolelta on vahvuus myös mainonnan suunnittelussa. Kun suunnittelija tuntee mainostuotannon käytännön puolen, säästytään monelta mutkalta.

Vapaa-aikanaan Eero harrastaa musiikkia ja skeittausta – tai ennemminkin harrastaisi, mikäli aikaa vapaa-ajan aktiviteeteille löytyisi.

– Meillä on kotona vuoden ja kahden kuukauden ikäinen lapsi, joten vapaa-ajan käsite on muuttunut totaalisesti viimeisen runsaan vuoden aikana, Eero naurahtaa.

Eero kuvailee vahvuuksikseen mainonnan suunnittelijana idearikkauden. Lisäksi häntä kiehtoo mainonnassa se, että työssä pääsee ratkaisemaan haasteita ja ongelmia.

– Tykkäisin ratkoa ongelmia vaikka huvikseni. Jopa niinkin paljon, että sen voi laskea yhdeksi harrastuksekseni, Eero summaa.

Rakasta
4
Ladataan...
Jaa