Asiakaslehti

Ylellinen asiakaslehti erottaa kilpailijoista

Pieteetillä valittu paperi, upeat kuvat ja mielenkiintoiset tarinat kertovat asuntounelmista, jotka Auratum Asunnot tekee todeksi.

Auratum Asunnot Oy on boutique-rakennuttaja, jonka toimintaa ohjaa korkein mahdollinen laatu ja tarkkaan hiotut yksityiskohdat. Samalla kunnianhimolla on toteutettu Auratumin asiakaslehti.


– Asiakkaitamme kiinnostavat eniten kotiesittelyt, ja itsellekin on mielenkiintoista nähdä asuntorakennuttamisen konkreettinen lopputulema. Koko Auratumin ajatusmaailman esittely sisustuskonsepteineen ja laatuajatteluineen on tärkeässä roolissa, Tuula von Zweygbergk (vas.) sanoo. Kuvassa oikealla lehden visuaalikan suunnitteleva Ritva Rähmönen.

– Asiakkaat ovat olleet tosi ilahtuneita lehdestä ja arvostavat, että olemme panostaneet siihen. Itsellenikin tulee wow-elämys, kun saan valmiin painotuotteen käteen – lopputulos näyttää painettuna erilaiselta, paljon herkullisemmalta kuin tietokoneen ruudulla. Lehti on meille tapa erottautua ja kertoa tarinaamme, Auratum Asuntojen markkinointijohtaja Tuula von Zweygbergk sanoo.

Lifestyle by AuratumMagazine -asiakaslehti mattalakattuine kansineen näyttää ja tuntuu ylelliseltä. Lehden sisällä aukeama toisensa jälkeen esittelee Auratumin kohteita ja koteja upeiden kuvien kanssa. Lehti on juuri oikeaa seuraa asuntohaaveiluun – samalla se antaa tietoa, taustoittaa rakennusprojekteja ja viihdyttää.

 –Toimituksellisella aineistolla pääsee paljon syvemmälle asian ytimeen kuin esiteteksteissä.

Lehti toimii yrityksen asiakasviestinnässä brändin rakentajana ja tärkeänä myynnin työkaluna. Von Zweygbergk nostaa esiin, että toimituksellisella aineistolla pääsee paljon syvemmälle asian ytimeen kuin esiteteksteissä. Aiheisiin voidaan myös ottaa enemmän erilaisia näkökulmia ja käsitellä niitä objektiivisemmin.

– On tärkeää, että lehden sisältö palvelee asiakkaitamme. Esimerkiksi tässä numerossa arkkitehti Timo Vormalan haastattelu antaa laajempaa näkökulmaa kaupunkirakentamiseen ja kaupunkiympäristön kehittämiseen. Matkajuttu taas tuo luksusta ja lisäarvoa lehteen – matkat ovat haaveilun paikkoja niin kuin koditkin.

Hansdotterin toteuttama Lifestyle by Auratum Magazinen toinen numero ilmestyi syyskuussa 2019. Tuulan lisäksi lehden tekemiseen osallistuvat Hansdotterista Sari Lommerse, Ritva Rähmönen, Anna Korpi-Kyyny ja Juuso Enala.

Rakasta
2 votes, average: 1,00 out of 1 2
Loading...
Jaa