Olga_heikkilä_hansdotter

Tervetuloa Olga Heikkilä

Valovoimaisen energinen Olga Heikkilä aloitti Hansdotterissa huhtikuussa. Olga tuo Hansdotteriin asiakaspalvelun ja projektijohtamisen osaamista, jonka avulla Hansdotter voi tarjota asiakkailleen parempaa asiakaspalvelua ja luovaa suunnittelua. Uuden hansdotterlaisen rekrytointi vastaa kasvaneen liiketoiminnan tarpeisiin ja vie yritystä harppauksen eteenpäin asiakaskokemuksensa kehittämisessä.

­

– Minulla on monivuotinen kokemus markkinointiviestinnän alalta ja tällä hetkellä opiskelen työn ohessa myös projektijohtamisen MBA-tutkintoa, perehtyen entistäkin syvällisemmin projektiosaamiseen, Olga kertoo.

Olga pääseekin heti hyödyntämään tuoreita oppejaan Hansdotterin työskentelymenetelmien kehittämisessä.

– Meille on ollu alusta asti selvää, että haluamme hioa Hansdotterin työskentelymenetelmät ja luovan prosessin huippuunsa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita kertaluontoista virittämistä, vaan jatkuvaa ja jokapäiväistä toimintaa. Siksi olemme erityisen onnellisia saadessamme Olgan mukaan kehitystyöhön ja pyörittämään arkea kanssamme, sanoo Riina Pyöttiö, partner, people support.

olga_heikkilä_hansdotter

Olen järjestelmällinen ja perfektionismiin taipuvainen persoona ja minulle projektijohtaminen on kutsumustyö. Uskon sen olevan erinomainen lähtökohta myös asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Kutsumus kehittää asiakaskokemusta

Hansdotterille asiakaskokemuksen kehittäminen on yksi tärkeimmistä tavoitteista. Siksi sitä tehdään jatkossakin yhdessä asiakkaiden kanssa.

– Toimiva yhteistyö vaatii suoraa ja läheistä kommunikaatiota. Haluamme jatkossa ottaa asiakkaat entistäkin vahvemmin huomioon. Olgan mukaantulo tehostaa myös tätä puolta liiketoiminnassamme, Riina  jatkaa.

– Tiimityöskentely ja tiimin hyvä yhteishenki ovat minulle sosiaalisena persoonana tärkeitä asioita. Meillä Hansdotterissa tiimiin lukeutuvat myös asiakkaamme. Uskonkin, että voin auttaa meitä yhdessä luomaan hienoja luovia ratkaisuja, jotka myös tuntuvat. Olen järjestelmällinen ja perfektionismiin taipuvainen persoona ja minulle projektijohtaminen on kutsumustyö. Uskon sen olevan erinomainen lähtökohta myös asiakaskokemuksen kehittämiseen, sanoo Olga.

Niin uskomme mekin.

Olga x 3

  • Pitää suunnitelmien muuttamisesta vain jos päättää siitä itse.
  • Haluaa luottaa ihmiseen.
  • Rakastaa kevättä, koska se on täynnä odotusta.
Rakasta
1 vote, average: 1,00 out of 1 1
Loading...
Jaa