Olemme onnekkaita. Siksi voimme auttaa.

Emme me Hansdotterissa osanneet ennakoida pandemiaa, mutta olemme varautuneet huolellisesti mahdollisiin kriiseihin. Olemme etuoikeutettuja, sillä koko toimintamme ajan päivittäin harjoittelemamme etätyömallit eivät ole kaikilla työpaikoilla mahdollisia.

Olemme onnekkaita, sillä työyhteisömme on pysynyt työkykyisenä ja kaikkien läheisetkin voivat hyvin. Olemme toisistamme etäällä, mutta tasavallan presidentin ohjeiden mukaisesti henkisesti lähempänä toisiamme kuin koskaan. Pidämme yhteyttä. Pidämme yhtä.

Olemme onnekkaita, sillä koronasokki ei ole iskenyt meihin ensimmäisessä aallossa, kuten moniin ravintola-, tapahtuma- ja matkailuyrityksiin. Toki olemme kuulleet jo omiltakin asiakkailtamme pandemian dramaattisista vaikutuksista. Lupaamme olla tukenanne nyt ja kun nousu taas alkaa.

Hansdotterissa työ jatkuu täysin normaalisti. Tiedämme, että asiakkaillamme on monenlaista ylimääräistä stressiä lähiaikoina, joten ymmärrämme, jos briiffit ovat nyt hieman nopeammin annettuja. Ja jos on tarvetta, voitte heittää meille sitoomuksetta toimeksiantoja, joiden tarkoituksena on joko edistää omaa liiketoimintaanne tai auttaa heitä, jotka ovat nyt eniten avun tarpeessa. Pidetään toisistamme huolta.

Rakasta
1
Loading...
Jaa