Nyt kannattaa investoida… ja innovoida

Jos nyt menetettyjä tuloja ei ehkä saa koskaan takaisin, niin nyt menetettyä aikaa ei varmasti saa enää koskaan takaisin.

Siksi nyt kannattaa investoida, ja innovoida.

Nyt voi oikaista ne pullonkaulat, mitä tuotantoprosessissa on aina ollut. Nyt voi muotoilla ne tuotteet, joilla kilpailijat voitetaan jatkossa. Nyt voi myös uudistaa ne henkilökohtaiset asiat, mitkä ovat jo vuosia piinanneet mieltä. Nyt voi luoda ne mestariteokset, mitkä ovat vain tekemistä vaille valmiita.

Itse koin herätyksen 90-luvun laman iskiessä päälle.

Itse koin herätyksen 90-luvun laman iskiessä päälle. Huomasin, että epätoivoisesti tuottamattomaan työhön panostamisessa ei ole mitään järkeä. Sen sijaan aloin proaktiivisesti muotoilla tuotteita Alessille ja Marimekolle. Se tie vei minut motivoivine haasteineen pitkälle henkilökohtaiseen onnelaan. Tapasin uskomattomia ihmisiä ja koin ainutlaatuisia kokemuksia. Olin monessa mukana luomassa inhimillistä innostusta ja liiketoiminnallista kasvua.

Ei korporaatio määrittele miten innostunut ja innovoiva olet, voit vallan mainiosti tehdä sen itse priorisoimalla tekemisiäsi.

Ei korporaatio määrittele miten innostunut ja innovoiva olet, voit vallan mainiosti tehdä sen itse priorisoimalla tekemisiäsi. Nyt on se hetki. Nyt on se mahdollisuus.

Antti Eklund on Hansdotterin strateginen neuvonantaja ja sparraaja, joka työskentelee Baltimoressa, Turun saaristossa ja siellä missä tarvitaan.

Rakasta
Loading...
Jaa