Neljä tukijalkaa, vahva sydän

Olen saanut työskennellä käytännössä koko työurani mainostoimistossa. Luovuus on aina ollut menestyksen keskiössä. Mutta luovuus itsessään on vain yksi onnistumisen tukijaloista.

Henkilöstö on tärkein investointi

Työmme vaatii luovuutta ja luovuus tarvitsee turvaa ja luottamusta. Toimiston keittiöön voidaan hankkia kahvikone, jossa painetta on kolme baria enemmän kuin edellisessä. Mutta espresson täydellistä cremaa tärkeämpää on henkilöstön arvostus. Luottamus syntyy keskinäisestä mahdollisuudesta tulla kuulluksi ja nähdyksi.

Asiakas ei ole kuningas

Liian usein käy niin, että kuningasta pyritään miellyttämään. Aitoa ystävää yritetään auttaa. Asiakkaasi voi olla väärässä tai oikeassa, mutta meidän tehtävänämme on toimia hänen etuaan ajattelevana osapuolena. Liike-elämässä tarvitaan ystäviä enemmän kuin koskaan. Rehellinen ystävä kertoo, jos kumppani on väärässä. 

Talouden hallinta kertoo kurinalaisuudesta

Vanhan totuuden mukaan luovuus on 90 % perspiraatiota ja 10 % inspiraatiota. Samassa suhteessa työmme on kurinalaista projektijohtoa verrattuna luovuuteen. Tehtävämme on käyttää asiakkaidemme budjetti vastuullisesti. Siksi olemme iloisia, että Asiakastieto on elokuussa arvioinut meidät vasta parin vuoden toiminnan jälkeen taloudeltamme Suomen vahvimpien yritysten joukkoon kuuluvaksi.

Luovuus vaatii optimaaliset olosuhteet

Kun puutarhassa siirtää kasvin otollisempaan kasvupaikkaan, se usein nousee aivan uuteen kukoistukseen. Joukkuepeleissä moni ikuinen lupaus on noussut uudessa joukkueessa aivan uudelle tasolle. Moni hyvä opettaja on luonut oppilailleen aikuisuuteen asti kantavat terveet arvot ja itseluottamuksen. Luovuus kasvaa vain turvallisessa ilmapiirissä.

Menestyvässä organisaatiossa jokainen tekee merkityksellistä työtä.

Rakasta
8
Ladataan...
Jaa