Jalostajan Torstai-konsepti putsasi pöydän Vuoden mainos 2019 -kilpailussa

Jalostajan hernekeitolle suunnittelemamme Torstai-konsepti palkittiin Vuoden mainos -kilpailussa parhaana oivalluksena ja Vuoden mainoksena. – Kun kullat olivat rivissä, yksi sieltä erottui reippaimmin, yksimielisyyteen asti, kuvaili tuomariston puheenjohtaja Eka Ruola.

Torstai-konsepti tiivisti yhteen kaikkien tunteman Jalostajan hernekeiton sekä perisuomalaisen hernekeittotorstain. Hernekeittopurkki yhdessä Torstai-sanan kanssa avautuu suomalaiselle kuluttajalle kaikessa yksinkertaisuudessaan yhdellä vilkaisulla.

Tuomaristo vakuuttui

– Bill Bernbach sanoi aikoinaan: “The magic is in the product.” Ei ollut William väärässä. Lisää taikapölyä tulee siitä, kun tuote ottaa markkinointiviestinnässään itselleen kuuluvan paikkansa osana kulttuuria, perusteli tuomaristo valintaansa.

Grand Prix eli Vuoden mainos -palkinnon saaja valittiin kategorioiden voittajien keskuudesta. Yksinkertaisuus vakuutti tuomarit niin, että palkinto ojennettiin Torstai-konseptille yksimielisesti.

Imagomainontaa, jossa tuote on pääosassa

Tuotteen kulttuurisidonnaisen ytimen tunnistaminen ja ihan kaiken muun jättäminen pois vaati poikkeuksellista rohkeutta myös asiakkaalta.

– Meillä suomalaisilla on sydämessämme paikka hernekeitolle. Tämän konseptin myötä hernekeittotorstai palautetaan myös nuorempien kuluttajien mieliin, sanovat strategi Ulla Jämä ja creative Anna Korpi-Kyyny.

Tuotetta ylistävä visuaalisuus

Visuaalisuuteen on kiteytetty olennainen, ja se tukee tuotteen tunnistettavuutta.

– Kaikki turha on karsittu pois myös visuaalisuudesta. Jäljelle jää keltainen väri, tunnistettava kirjasin ja tuote, joka herättää monen kuluttajan mielissä lämpimän tunteen, kertoo creative Heikki Kiviluoto.

Vuoden mainos 2019 -tiimi

Asiakas Mirjami Vekara ja J-P Rautamaa, Jalostaja.Suunnittelijat Heikki Kiviluoto, Anna Korpi-Kyyny, Samu Rintala ja Totti Toiskallio. Asiakkuusjohto & strategi Ulla Jämä ja Tero Ylitalo.

Lisätietoja Jalostajan hernekeitosta.

Rakasta
1 vote, average: 1,00 out of 1 1
Loading...
Jaa