Antti Eklund vahvistamaan Hansdotteria

Innovaattori Antti Eklund vahvistamaan Hansdotteria

Markkinointiviestintätoimisto Hansdotter kutsui joukkoihinsa brändi- ja designguru Antti Eklundin. Antti vastasi kyllä. Ja kyllä se rakkauttakin oli, muttei ensisilmäyksellä. Eikä tarvinnutkaan, sillä henkilötasolla monipuolista, rajat ylittävää yhteistyötä on tehty jo vuosia. Antin kokemus sopii saumattomasti brändeihin ja mainonnan konsepteihin keskittyvän Hansdotterin asiakkaiden tarpeisiin.

– Antin 100-prosenttinen ennakkoluulottomuus on aseistariisuvaa. Hän pystyy yhdistämään muotoilun, arkkitehtuurin, tuotekonseptoinnin, graafisen suunnittelun, kaupallisuuden ja liiketoiminnan ymmärryksen. Ja hän tekee sen innostavasti, ilman mystifiointia. Olemme poskettoman onnellisia, että liiketoimintamme humaani lähtökohta on tuottanut hyvää taloudellista tulosta. Jatkamme kurittomalla tiellämme ja olemme rohkeita. Nyt on oikea aika laajentaa osaamistamme, iloitsee Hansdotterin COO ja partneri Riina Pyöttiö. 

Hansdotterissa Eklundia ei ajeta mihinkään tiettyyn rooliin, vaan hän on mukana tekijänä ja näkijänä sekä luovissa tiimeissä että asiakkaiden strategisena sparraajana. Antin ei tarvitse hypätä laatikon ulkopuolelle, koska hän ei ole sinne koskaan mennytkään.

– Kun yhteistyöstäni sovittiin, teki mieli hyppiä riemusta. Tai no, hypin. En tiedä, oliko se kaunista katsottavaa, mutta se tuntui hyvältä. Ja kun tuntuu hyvältä, silloin parhaat ideat pulpahtavat pintaan kuin itsellään, kuvailee tuntemuksiaan Eklund.

Strategist satellite Eklund on Hansdotterin asiakkaiden käytössä elokuun alusta alkaen. Antti asuu jatkossakin suuren osan ajasta Baltimoressa, Yhdysvalloissa, mutta viettää yhä enemmän aikaansa myös Suomessa.

– Antti on lupautunut järjestämään luovia retriittejä asiakkaillemme myös Baltimoressa. Less is Baltimore, tiisaa pilottiasiakkaan toivossa Antin kanssa pitkään monialaista yhteistyötä tehnyt Hansdotterin Juuso Enala.

Antti Eklund on työskennellyt aiemmin Taideteollisen korkeakoulun professorina ja muun muassa mainostoimisto SEK & Greyn design-johtajana. Arkkitehdiksi valmistuneen Eklundin tuotantoa on Alessin ja Marimekon valikoimissa. Hänen suunnittelemansa tuotteet ovat voittaneet lukuisia arvostettuja muotoilupalkintoja.

Rakasta
1 vote, average: 1,00 out of 1 1
Loading...
Jaa