IHAN-Yritysohjelmassa mukana myös Hansdotter

Hansdotter on mukana Sitran IHAN-yritysohjelmassa kehittämässä datalähtöistä liiketoimintaa

IHAN-yritysohjelmassa Hansdotter on mukana 21 muun suomalaisen pk-yrityksen tavoin kehittämässä uutta liiketoimintaa dataa hyödyntäen ja rikastaen. Hansdotterin tavoite on kehittää yhteistyössä kumppaninsa kanssa palvelu, joka tuo markkinoinnin mitattavuuteen uudenlaisen lähestymisen.

– Haluamme olla markkinointiviestinnän uudistamisen eturintamassa ja haluamme tehdä sen niin, että toiminta on inhimillistä. Datan käytön helpottamisella haluamme tuoda sen mahdollisuudet lähemmäs asiakkaitamme ja samalla auttaa heitä päätöksenteossa. Tavoitteemme on humaani, haluamme jakaa tietoa, kertoo COO Riina Pyöttiö.

Sitran ajatus ihmislähtöisestä datatalouden kehittämisestä sopii Hansdotterin kulttuuriin saumattattomasti. 

Asiakkaat mukana kehitystyössä

– Meidän toimialallamme aina kysytään, miten mainonnan vaikutuksia mitataan. Tavoitteenamme on, että jatkossa heilutetaan vähemmän käsiä ja konkretisoidaan enemmän, selventää Juuso Enala.

Tavoitteenamme on, että jatkossa heilutetaan vähemmän käsiä ja konkretisoidaan enemmän.

Juuso Enala

Keskeisin kysymys on, mikä on asiakkaan tarve ja miten häntä voi palvella paremmin teknologian avulla. Tässä Hansdotter voi nojautua asiakkaisiinsa, jotka ovat suhtautuneet kehitystyöhön IHAN-yritysohjelmassa innostuneesti.

– Olemme lähes varmoja, että ratkomme oikeaa ongelmaa, mutta haluamme varmistua siitä. Siksi asiakkaiden hyvin varhainen apu kehittämistyössä on kultaakin kalliimpi, kertoo strategi Ulla Jämä Hansdotterista. 

Ihan-yritysohjelmassa Ulla Jämä

Asiakkaiden hyvin varhainen apu kehittämistyössä on kultaakin kalliimpi.

Ulla Jämä

Dataverkoston luominen syventää myös kumppanuusajattelua entisestään. Alan perinteisen, tietoa panttaavan asenteen murtaminen tuntuu hyvältä.

IHAN-yritysohjelma on pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattu ohjelma, joka auttaa yrityksiä luomaan uutta liiketoimintaa datan avulla ja lisää yritysten valmiuksia sopeutua koronakriisin jälkeiseen aikaan yhteistyössä kumppanien kanssa. Ohjelma kestää 6 kuukautta. Lue lisää Sitran sivuilta.

Rakasta
1
Ladataan...
Jaa