Ulla Suur-Inkeroinen

Hansdotterin toimitusjohtaja vaihtuu

Hansdotterin toimitusjohtaja on Ulla Suur-Inkeroinen 1.10.2022 alkaen ja aikaisemmin tehtävää hoitanut Juuso Enala jatkaa hallituksessa ja strategina, sekä näiden lisäksi keskittyy Hansdotterin uuden liikkeenjohdon konsultointi -liiketoiminnan käynnistämiseen.

”Olen iloinen Ullan halutessa ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävän”, kertoo Hansdotter Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Lehtola. ”Ullalla on pitkä kokemus asiakas- ja strategiatyöstä, toimialaosaamista sekä vaadittavat henkilökohtaiset ominaisuudet”, jatkaa Juha Lehtola. ”Hansdotterissa on ainutlaatuinen yhdessä tekemisen ja välittämisen kulttuuri. Uudessa roolissaan Ulla pääsee kehittämään hienoa yhtiötä edelleen.

”Olen uuden edessä. Parhaan tuen ja inspiraation tehtävääni saan omalta tiimiltäni, joten koen olevani etuoikeutettu”, kommentoi Ulla Suur-Inkeroinen.

Ulla Suur-Inkeroinen on valmistunut filosofian maisteriksi Turun Yliopistosta. Hän on yksi Hansdotterin perustajista. Aikaisemmin hän toimi Zeeland Family -toimistossa asiakkuusjohtajana.

Rakasta
3
Ladataan...
Jaa