Haluamme sinut työkaveriksemme

Etsimme asiakkuuspäällikköä, joka soveltuu toisiaan arvostavaan tiimimme, mutta jolla on myös rohkeutta kyseenalaistaa ja tuoda keskusteluun tuoreita näkökulmia.

Tarjoamme sinulle

Kutsumme sinut humaaniin ja pikkuisen kurittomaan työyhteisöön, jossa hyvinvointisi eteen tehdään töitä. Talviaikaan työaikasi on puoli tuntia normaalia lyhyempi, puolituntisen voit käyttää ulkoiluun kesken työpäivän. Saat lounas- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, 100 euron sisustusrahan työpistettäsi varten, kehityskeskustelun voit käydä kenen tahansa työkaverisi kanssa ja koulutukseesi haluamme panostaa. Olemme matkalla kohti itseohjautuvuutta ja siksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suuresti omaan työpäivääsi. Meillä on myös liukuva työaika, josta voit kysellä aikanaan lisää Samulta tai Totilta.

Talviaikaan työaikasi on puoli tuntia normaalia lyhyempi, puolituntisen voit käyttää ulkoiluun kesken työpäivän.

Toimistomme sijaitsee Turun kauneimmalla paikalla Casagrandentalossa kulttuurihistorialtaan ainutlaatuisissa Seipelin saleissa. Pakko myös kehua, että yksi Suomen taitavimmista vihersisustajista on ottanut viihtyvyytemme asiakseen – Tomi on huippu ja tulet nauttimaan hänen kädenjäljestään.

Toivomuksemme

Toivomme uudelta työkaveriltamme perhokalastajan pitkäjänteisyyttä, kapellimestarin hahmottamiskykyä, kellosepän tarkkuutta, lapsenomaista kiinnostusta kaikkeen uuteen yhdistettynä pirjoheikkilämäiseen hitaaseen huumoriin. Uuden työkaverimme tehtävänä on pitää hallinnassaan aikataulut, budjetit ja henkilöstöresurssit. Hänellä on kyky kuunnella ja ymmärtää, kommunikoida ja tulla ymmärretyksi.

Ja ennen kaikkea hänen tulee olla hyvä ihminen.

Panostamme voimakkaasti työskentelymetodeihin luovassa suunnittelussa. Jälki tulee näkymään tänä keväänä esimerkiksi Jalostajan, Aninkaisen, Astra Winesin, Kon-tiki Toursin, Tampereen Työväen Teatterin, GRK:n, Sandvikin ja Fredmanin brändin kehityksessä ja strategisen markkinoinnin suunnittelussa.

Hansdotter
Meillä töitä tehdään yhdessä. Työ raaditetaan ennen kuin se siirtyy merkittäviä askelia eteenpäin.

Tarinamme

Perustimme Hansdotterin vappuna. Meitä oli 14. Tunsimme kaikki toisemme, luotimme toisiimme. Toimintamallimme ja arvomaailmamme sai kannustavan ja sydämellisen vastaanoton. Voitimme syksyyn mennessä useiden hienojen asiakkaiden luottamuksen. Ja mikä parasta: Uusi työympäristö ja uudet työskentelymallimme vapauttivat tiimiemme luovuuden. Olemme saaneet paljon kiitosta työmme jäljestä ja myynnillisestä asenteestamme.

Tämän työpaikkailmoituksen laatiminen jännitti ja innosti yhtä paljon sen kirjoittajia kuin lukijaa.

Olemme tulleet nyt uuteen vaiheeseen. Olemme valmiita palkkaamaan numeron 15. Rehellisesti sanottuna hän on 16, sillä onhan Toffe meillä kiinteä freelancer. On yhtä aikaa innostavaa ja kuumottavaa palkata Hansdotteriin ensimmäinen uusi ihminen.

Tämän työpaikkailmoituksen laatiminen jännitti ja innosti yhtä paljon sen kirjoittajia kuin lukijaa.

Odotamme innolla yhteydenottoasi! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään tammikuun aikana. Koko henkilökuntamme osallistuu uuden työkaverimme valintaan ja etenemme heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Yhteydenotot


Riina Pyöttiö | people support, partner
050 538 5753


Rakasta
1 vote, average: 1,00 out of 1 1
Loading...
Jaa