Ville Laihonen

Creative Ville Laihonen Hansdotteriin

Ville Laihonen on graafisen suunnittelun moniosaaja, joka täydentää Hansdotterin tiimiä vahvalla päivittäistavarabisneksen ymmärryksellään.

– Ville on paitsi taitava graafinen suunnittelija, hänellä on myös kattava päivittäistavarakaupan, myymäläkonseptien ja pakkaussuunnittelun osaaminen. Tiedän, että hän on myös oivaltava konseptisuunnittelija, joten on todella mielenkiintoista päästä yhdistämään nämä kaikki puolet. Lisäksi Villellä on hirvittävän huono huumorintaju, joten hän sopii hyvin tähän porukkaan, sanoo Riina Pyöttiö, partner, people support.

Jos olet syönyt Cloettan Tv mix -karkkeja tai Vaasan Kaurasydän-leipää, olet pidellyt käsissäsi Villen suunnittelemia pakkauksia.

– Viime vuodet olen tehnyt paljon pakkaussuunnittelua, mutta laaja-alaisuus kiinnostaa minua ihan kaikessa, niin työssä kuin muussakin elämässä. Haluan kehittyä ja kehittää asiakkaideni bisnestä, Ville sanoo.

Tarina kuvaksi

Päätyönsä lisäksi Ville tekee kirjan kansia Art House -kustantamolle.  Villestä hyvä suunnittelu on aina asiakkaan tai markkinoitavan tuotteen näköistä, ei suunnittelijan omien mieltymysten tai vallalla olevien trendien kopiointia.

– Palkitsevinta on, kun löytää asiakkaan haasteisiin visuaalisen ja verbaalisen ratkaisun, josta niin asiakas kuin suunnittelijat ovat innoissaan. Tällöin myös useimmiten projektille asetetut tavoitteet saavutetaan. Se lämmittää kokeneemmankin suunnittelijan mieltä.

Ville siirtyy Hansdotteriin LM&Somecolta.  Suurin osa hansdotterlaisista on Villelle tuttuja aikaisemmasta työelämästä.

– On inspiroivaa tehdä töitä ihmisten kanssa, jotka ovat innostuneita ja tekevät töitä hyvällä sykkeellä ja mielellä. Hansdotter vakuutti minut sekä työtapojen, että epäbyrokraattisen otteen ansiosta. Pidän myös siitä, että Hansdotterissa saan sovitettua työajan joustavasti muuhun elämääni sopivaksi.

Ville x 3

  • Opiskellut graafista suunnittelua Evtek Muotoiluinstituutissa.
  • Perhe: vaimo Heidi ja lapset Liisi, 13 ja Luukas, 10.
  • Intohimoinen pyöräilijä. Vuodessa taittuu nelisentuhatta kilometriä.
  • Rakasta
    1 vote, average: 1,00 out of 1 1
    Loading...
    Jaa